PANDEMIYA 21 ASRNING GLOBAL MUAMMOSI VA UNING OQIBATLARINING IJTIMOIY TAHLILI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Mazkur maqolada COVID-19 virusi global miqyosda yetkazgan zararlari hamda mazkur pandemiyaning jamiyat rivojida qanday o‘zgarishlar olib borgani va pandemiyaning ijobiy va salbiy oqibatlari haqida so‘z boradi