ZAMONAVIY KO’CHA YO’L TARMOG'INI OBODONLASHTIRISHDA SHAHARSOZLIK USULLARINI RIVOJLANTIRISH URGANCH SHAHRI MISOLIDA (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Respublikamizning har bir hudud markalarining infratuzilmasi yanada jozibador bo’lishi va yanada chiroy ochib borishiga katta e’tibor berilmoqda.Ushbu maqolada zamonaviy ko’cha yo’l tarmog'ini obodonlashtirishda shaharsozlik usullarini rivojlantirishning Urganch shahri misolidan o’rganib chiqamiz.