AHOLINI ISH BILAN BANDLIGINI TA'MINLASHNING IJTIMOIY-IQTISODIY AHAMIYATI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Ushbu ilmiy maqolada aholini ish bilan bandligini oshirishda  ijtimoiy himoyaning oʻrni, mamlakatimizda amalga oshirilayotgan islohatlar, davlatning ijtimoiy jarayonlarini boshqarishdagi va fuqarolarni ijtimoiy huquqlarini ta'minlashi, hududlarda ish bilan ta'minlashni  oshirish  boʻyicha takliflar ishlab chiqilgan.