BADIIY ADABIYOTDA GENDER MUNOSABATLARI MUAMMOSI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Ushbu maqolada gender atamasining kirib kelishi, badiiy adabiyotda gender munosabatlari muammosi va uning ijtimoiy muhit bilan bog’liqligi, ikki xil jins vakillarining vazifalari, genderning adabiyotdagi o‘rni haqida baxs boradi. Shuningdek, davlatimizda gender bo‘yicha amalga oshirilayotgan ishlar haqida aytib o‘tilgan.