(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Maqolada qisqa va ixcham hajmdagi umumiy xulosa va fikrlar chorvachilik sohasiga oid terminlarning o’zbek tilida rivojlanish manbalari masalasiga nisbatan berildi. Albatta har bir kasb egasi soha atamalarining bazaviy istilohiy mazmunini bilishi nafaqat tilshunoslikning, balki globallashuv sharoitida zamonaviy kasb egalarining ham oldida turgan vazifalardan biridir.