(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Mustaqil O‘zbekistonni rivojlanayotgan Yangi O‘zbekistonga aylantirish yo‘lida yurtboshimiz Shavkat Mirziyoyevning buyruqlariga binoan xar bir sohada turli o‘zgarishlar amalga oshirilmoqda va yangi innovatsion g‘oyalar kiritilmoqda. Shu nuqtai nazaridan Xizmatlar ko‘rsatishning sifati va qulayligini tubdan yaxshilash bo‘yicha qabul qilingan keng ko‘lamli tashkiliy-huquqiy chora-tadbirlar hamda ishbilarmonlik muhitini yaxshilash va tadbirkorlik faoliyatini yuritish uchun qulay shart-sharoitlarni yaratish bo‘yicha belgilangan vazifalarni amalga oshirish xizmatlar sohasining jadal rivojlanishini ta‘minlamoqda. Ushbu maqolada xizmatlar sohasini yaxshilash va innovatsion xizmatlarni yaratish haqida bayon qilingan.