(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Diapazoni rostlanadigan ferromagnit tok o‘zgartirgichlarining ishonchliligini oshirish. Sinov muddati mobaynida ishdan chiqqan FMTO‘ yangisi bilan almashtirilmadi. Umumiy sinov muddati T0=200·103soat Ushbu muddat mobaynida chulg‘amlar izolyasiyasi, ularning kirish va chiqish qismalarining ishdan chiqishi hamda FMTO‘ lar ishchi holatining o‘zgarishi 1- FMTO‘ ning ishdan chiqish intensivligini, yuqori chegarasi, 90 % li resursning ikki tomonlama ishonchlilik chegaraviy qiymatlari topish va hisoblash.