(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Jamiyat hayotida muhim o’rin egallagan ommaviy tadbirlar va bayramlar insonga ma’naviy ozuqa va ma’rifiy tarbiya beruvchi asosiy vositadir .Albatta har bir buyum va texnikani texnologiyasi bo’lgani singari ommaviy tadbirlarni tashkil etishning ham o’ziga xos texnikasi mavjud.