(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Bugungi kunda maktabgacha yoshdagi bolalarda iqtisodiy tushunchalar va innovatsion texnologiyalaridan foydalanishning, nazariy asoslari va innavatsiyon texnologiyalarni olib borish. Maktabgacha ta’limga olib kirish afzaliklari va metodlari.