(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning har tomonlama rivojlantirish jarayonida Maktabgacha ta’lim tashkilotining oila bilan hamkorlikdagi ishlari samarasi yoritilgan