(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Ushbu maqolada mijozga yo`naltirilgan tеrapеvt mashq guruhiy holatda alohida juftliklarda amalga oshirilishi, shеrik tanlash, mijozdan shеrigiga aytib bеrish qiyin kеchadigan, masalan, yolg`on gapirgan, nohaq bo`lgan vaziyatlarni so`zlab bеrish maksimal darajada tushunishi va hikoyani qayta so`zlab bеrishi, shеrikka tеng munosabat haqida fikr yuritilgan.