(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Mazkur maqolada o‘yinning bola faoliyatini tashkil etishdagi ahamiyati, shunungdek syujetli -rolli o‘yinlarning bola faoliyatidagi ahamiyati tahlil qilingan.