(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
ushbu maqolada boshlang’ich sinflarda texnologiya fanining maqsad va vazifalari,o‘quvchilar hayotida tutgan o‘rni va texnologiya darslari jarayonida o’quvchilar qiziqishini oshirishning turli yo’llari haqida fikrlar bildirilgan.