(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Maqolada bo’lajak boshlang’ich sinf o’qituvchisining raqamli ta’lim resurslaridan foydalanishga tayyorligini shakllantirishga oid fikrlar keltirilgan bo’lib , bu dolzarb pedagogik vazifani qanday amalga oshirish kerakligi batafsil yoritilgan. Hozirgi raqamli axborot davrida bu fikrlar ta’lim tizimida ham juda yuqori ahamiyatga ega bo’lmoqda.