(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning nutq hamda o’qish kompetensiyalarini shakllantirishning mazmuni, ushbu kompetensiyalarning bola rivojlanishidagi o‘rni va samaradorligi yoritib berilgan.