(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Maqolamning mazmuni shundan iboratki,unda kreativlik haqida so‘z boradi.Maktabgacha yoshdagi bolalarning kreativligini qay tarzda oshirish haqida va aynan maktabgacha yosh davrida bolalarda ijodiy faol davr ekanligi haqidadir.Maktaabgacha yoshdagi bolalarning kreativligini oshirishda qanday mashg‘ulotlar otkazish zarurligi, “kreativlik yo‘l xaritasi” ga ko‘ra qanday yo‘nalishlar borligi va u bo‘yicha qanday harakatlanish mumkinligi haqida hamda buyuk olimlarning kreativlik haqidagi fikrlari ilgari suriladi.