(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Ушбу мақолада, астерадошлар оиласига мансуб бўлган кунгабоқар билан топинамбур ўсимликларини дурагайлашнинг усули, кунгабоқар ва топинамбур дурагайининг яратилиш тарихи, бу ўсимликларни дурагайлаш туфайли яратилган навлар ва уларнинг аҳамияти ҳақида маълумотлар баён этилган