(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Qulupnayning tarqalish hududlari hamda bu rezovor mevaning qanday nomlanishi tug’risida va bu mevaning foydali hususiyatlari va bu mevada uchraydigan vitaminlar tug’risida qisqacha malumotlar.