(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Mazkur maqolada psixologik konsultatsiyada qo’llaniladigan usullar haqida so’z boradi. Shuningdek konsultativ psixologiya bosqichlari va ularda qo’llanadigan texnik usullar va ularning smaradorligi haqida ma’lumotlar beriladi.