(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Mahallalarda aholining bo’sh vaqtini mazmunli o`tqazish.yoshlarni kasbga yo`naltirish, IT yo`nalishi bo`yicha, savotxonlikni oshirish bo`yicha inavatsion yo`nalish va chora-tadbirlarni amalga oshirish bo`yicha fikir yuritilgan.