(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Maqolada yigirilgan ipning sifatini nazorat qilish maqsadida paxta tolasining HVI uskunasida olingan kо‘rsatkichlarni qо‘llash va tolalar aralashmasining muqobil tarkibini tanlash bo’yicha tavsiyalar keltirilgan