(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Mazkur maqolada O’zbekiston eksportining tarkibiy o’zgarish xusuyatlari, tashqi bozor konyunkturasi va uning eksport barqarorligiga ta’sir etish muammolari o’rganilgan. Tadqiqot natijalari asosida mamlakat eksport barqarorligini ta’minlash bo’yicha takliflar berilgan