(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Maqola “Amaliy ekonometrika” fanidan o‘quv-uslubiy materiallarni elektron shaklda tashkil etish muammosini yoritib beradi. Asosiy e’tibor bu zamonaviy texnologiyalarni o‘qitish jarayonida qo‘llash imkoniyatlari va uning samaradorligiga qaratilgan. Ushbu resurs o‘quvchilarning mustaqil ta’lim olishlarini ta’minlaydi va ochiq manbali darsliklardan foydalanish imkonini beradi.