(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
maqolada menejmentning bugungi kundagi samarali metodlari, uni sohada qo‘llay olish tamoyillari haqida so‘z yuritiladi. Shuningdek, umumiy menejment bilan loyiha menejmentining asosiy farqli jihatlari yoritiladi.