(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Maqolada musiqa madaniyati darslarida‘quvchilarning yosh xususiyatlari va ruxiyatiga mos ravishda ashula aytish, musiqa janrlari, musiqa nazariyasi tarixi va boshqalar yuzasidan suhbatlar,O‘zbekistonga xos milliy qadriyatlar, an’analar, xalq ijodi, musiqa bolalarning idrok etish qobiliyati darajasida bosqichma-bosqich tadbiq etish nazarda tutiladi.