(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Maqolada o‘zbek opera san’atining mustaqillik davridan bugungi kunga qadar rivojlanish bosqichlari, uzoq yillar mobaynida san’atning noyob turi hisoblangan opera san’atini Respublikamizda yanada rivojlanishi va xalqaro darajada e’tirof etilishi uchun sohada amalga oshirilayotgan oqilona islohotlar samarasi haqida bayon etilgan.