(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Ushbu maqolada ona tili – millatning ruhi ekanligi, oʻzbek tiliga davlat tili maqomi berilgani va ona tili bo’lmish o’zbek tilining tarixi, rivojlanish jarayonlari va uni o’qitishning afzalliklari yoritib berilgan.