(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Ma’lumki, xar bir individ shaxs sifatida shakllanar ekan, faqat o’zi yashab turgan davrdagi ijtimoiy munosabatlar ta’siri ostida bo’lib qolmasdan, shuningdek, tarixiy tajribalar, ajdodlar tomonidan yaratilgan, to’plangan va avloddan-avlodga o’tib kelayotgan madaniy me’roslar, milliy qadriyatlar ta’siri ostida ham shakllanadi. Bunda ayniqsa, xar bir xalqqa mos bo’lgan milliy urf-odat va an’analarning ro’li kattadir