(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Ushbu maqolada biz pamidor o’simligining Oʻzbekistonda mavsumiy navlarini ularning yetishtirish va vegitatsiya davri haqida ma’lumotlar berib o’tamiz.Pamidor nafaqat mazali sabzavotli taomlarni sevuvchilar uchun, balki sog’lom ovqatlanish tarafdorlari uchun ham eng yaxshi tanlovdir, chunki bu madaniyatda immunitetni oshiruvchi va hazm qilishni normallashtiradigan moddalar mavjud. Bundan tashqari, karamni muntazam iste’mol qilish saraton ehtimolini kamaytiradi.