(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2026)
Ushbu maqolada ta’lim sifatini oshirishda masofaviy ta’lim xizmatlarini boshqarishning zamonaviy tendensiyalari tahlil qilingan. Tadqiqot davomida masofaviy ta’lim platformalarining boshqaruv mexanizmlari, ta’lim jarayoniga sun’iy intellekt va katta ma’lumotlar tahlilini (Big Data) joriy etishning afzalliklari ko‘rib chiqilgan. Shuningdek, maqolada masofaviy ta’limda sifat nazoratini avtomatlashtirish, talabalarning o‘zlashtirish ko‘rsatkichlarini monitoring qilishning innovatsion usullari va strategik boshqaruvning ta’lim samaradorligiga ta’siri yoritilgan.