(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2026)
Ushbu maqolada havoning namligi, uning turlari, o‘lchash usullari hamda inson salomatligi va atrof-muhitga ta’siri keng yoritilgan. Shuningdek, namlikning sanoat, qishloq xo‘jaligi va meteorologiyadagi ahamiyati tahlil qilinadi.