(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2026)
Ushbu tezisda neyrolingvistik dasturlash (NLP)da ong va ong osti faoliyatining o‘zaro bog‘liqligi, inson xulq-atvorini shakllantirishdagi roli hamda ularni tahlil qilish usullari yoritilgan. NLP modeli asosida ongli va ong osti jarayonlarning psixologik mohiyati, shuningdek, NLP texnikalar va boshqa yondashuvlar asosida inson ongidagi kognitiv jarayonlar tahlil qilinadi.