(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2026)
Mazkur tadqiqot Samarqand viloyatining agroiqlim sharoitida yetishtirilgan maymunjon (Rubus caesius L.) navlarining morfologik xususiyatlari hamda biokimyoviy tarkibini o‘rganishga bag‘ishlangan. Tadqiqotda tikansiz maymunjon navlari — Jumbo, Thornfree, Karaka Black, Brzezina, Brazos, Chester va Cacanska Bestrna — tahlil qilindi.