(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2026)
Ushbu maqolada parazitlarning turlari hamda inson organizmiga jiddiy xavf solishi va keltirib chiqaradigan kasalliklari, parazitlar kelib chiqishini oldini olish,himoyalanish chora tadbirlari tushuntirib oʻtiladi.