(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Maqolada oliy ta’lim muassasalarida perspektiva mavzusini o‘qitish jarayonini bosqichma-bosqich tashkil etish modeli tahlil qilinadi. Perspektiva chizish asoslari, o‘quv jarayonini modul va bosqichlarga ajratish, amaliy mashg‘ulotlar bilan nazariy bilimlarni uyg‘unlashtirish masalalari ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, zamonaviy pedagogik yondashuvlar va raqamli vositalarni qo‘llash orqali o‘quv jarayonini samarali tashkil etish yo‘llari muhokama qilinadi.