(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Maqolada pedagogning to‘g‘ri va ravon nutqining shakllanish jarayoni, uning o‘quvchilarga ta’siri va ta’lim jarayonidagi ahamiyati tahlil qilinadi. Nutq madaniyati va pedagogik mahoratning o‘zaro bog‘liqligi o‘rganilib, nutqni takomillashtirish usullari ko‘rib chiqiladi.