(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim tizimida pedagog shaxsining kasbiy mahorati, uning tarkibiy qismlari, o‘qituvchi kompetensiyalarining rivojlanish yo‘nalishlari hamda samarali ta’limni ta’minlovchi asosiy pedagogik fazilatlar tahlil qilinadi. Maqolada shuningdek, o‘qituvchining psixologik, kommunikativ, innovatsion va axborot texnologiyalaridan foydalanish ko‘nikmalarining ahamiyati yoritilgan.