(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Nospetsifik yarali kolit ospetsifik yarali kolit (NYK)yo’g’on ichakning noma’lum etiologiyali og’ir,zo’rayib boruvchi surunkali kasalligi, Etiologiyasi va patogenezi.Yarali kolitning etiologiyasi, tasnifi, Autoimmun trombositopeniya va gipoprotrombinemiya.