(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Mazkur maqolada olma chiqindilaridan oziq-ovqat mahsulotlari uchun biologik parchalanuvchi qadoq (biopaket) ishlab chiqarish imkoniyatlari tahlil qilinadi. Tadqiqotda ushbu chiqindilarni qayta ishlash orqali ekologik xavfsiz, atrof-muhitga zarar yetkazmaydigan qadoqlash materiallarini yaratish yo‘llari ko‘rib chiqiladi.