(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Maqolada sema tushunchasi va uning talqinlari, bu borada jahon va o’zbek tilshunoshlarining qarashlari to’g’risida so’z yuritilgan. Shuningdek, sema so’zining terminologik ma’nosi o’rganilgan. Sema va semema va nomema oʻrtasidagi munosabatlar tahlil qilingan