(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Ushbu maqolada ishlab chiqarish korxonalarida ichki audit xizmatini tashkil etishning nazariy va amaliy jihatlari chuqur tahlil qilingan. Ayniqsa, ishlab chiqarish jarayonining bosqichlari, texnologik xarajatlar, tannarx shakllanishi, xomashyo va materiallar harakati kabi omillarni hisobga olgan holda ichki audit xizmatining o‘ziga xosliklari yoritilgan. Maqolada ichki auditning ishlab chiqarish samaradorligiga ta’siri, nazorat tizimini kuchaytirishdagi roli hamda ushbu xizmatni tashkil etish bo‘yicha amaliy tavsiyalar keltirilgan.