(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Ushbu maqolada shaxsga yo‘naltirilgan o‘qitish texnologiyalarining mazmun-mohiyati, ta’lim jarayonidagi o‘rni va amaliy ahamiyati atroflicha tahlil qilingan. Shaxsga yo‘naltirilgan yondashuv har bir o‘quvchining individualligini, bilim olishga bo‘lgan ehtiyoji va qobiliyatlarini inobatga olgan holda ta’limni tashkil etishga xizmat qiladi.