(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
: Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarining kasbiy faoliyati samaradorligini oshirishga qaratilgan trening dasturlarining ahamiyati yoritilgan. Tadqiqotda o‘qituvchilarning kasbiy salohiyati, psixologik tayyorgarligi va metodik ko‘nikmalarini rivojlantirishda trening texnologiyalarining ijobiy ta’siri tahlil qilingan.