(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Ushbu maqolada subtropik iqlim mintaqasi havo massalarining shakillanishi va O‘zbekiston hududiga subtropik iqlim mintaqasi havo massalarining tasiri va uning oqibatlari to‘g‘risida ma’lumotlar keltirilgan.