(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Мақола Дмитров меҳнат тузатув лагерининг маҳбусларни қўриқлаш ва қочоқларга қарши кураш, кучайтирилган назоратини йўлга қўйиш ва Москва-Волга канали қурилишида иштирок этган Тошкентлик махбуслар ҳақида.