(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Ushbu maqolada O‘zbekiston xalq yozuvchisi Omon Matjonning “Ming bir yog‘du” kitobidan o‘rin olgan Vatan, el-u yurt birligi, uning ma’naviyati, yuksalishi kabi qator mazmunni o‘zida aks ettirgan she’rlari tahlilga tortiladi.