(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Ушбу мақолада Ўзбекистон Республикаси Президентининг “Ички ишлар органларининг эксперт-криминалистика фаолятини замонавий илм-фан ютуқларини кенг жорий этган холда янада такомиллаштириш чора-тадбирлари тўғрисида” 2022 йил 8 февралдаги ПҚ-122-сон қарорига асосан юртимиздаги эксперт-криминалистика марказлари томонидан жисмоний ва юридик шахсларга шартнома асосида эксперт-криминалистика фаоляти сохасида экспертлик, биометрик идентификация, илмий-тадқиқот ва ахборот хизматларини хамда сохага оид бошқа пуллик хизматларни кўрсатиш тартибини белгилаш юзасидан амалий харакатлар хақида батафсил баён этилган.