(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Ushbu ilmiy maqolada aholini ish bilan bandligini oshirishda ijtimoiy himoyaning oʻrni, mamlakatimizda amalga oshirilayotgan islohatlar, davlatning ijtimoiy jarayonlarini boshqarishdagi va fuqarolarni ijtimoiy huquqlarini ta’minlashi, hududlarda ish bilan ta’minlashni oshirish boʻyicha takliflar ishlab chiqilgan.