LINGVOLTUROLOGIYA VA KOGNITIV LINGVISTIKANING ORETIK ASOSLARI. (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Ushbu maqola lingvokulturologiya va kognitiv lingvistikaning jihatlarini o'rganadi. U ushbu sohalarning ta'riflari va murakkabliklari haqida tushuncha beradi. Bundan tashqari, u tilshunoslarning lingvokulturologiya ob'ektivi orqali muhim lingvistik belgilarni tushunishda qanday yutuqlarga erishganini o'rganadi.