SUN’IY INTELEKTNING SOHALARDA TUTGA O’RNI (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Ushbu maqolada sun’iy intellektning sohalarda qay tarzlada qo’llanilayotganini umumiy ko’rinishida qisqa qilb keltirilib o’tilgan. “Sun'iy intellekt texnologiyalarini jadal joriy etish uchun shart-sharoitlar yaratish chora-tadbirlari to'g'risida”gi qarorga binoan ma’lumotlar mavjud